Site Loader

Учні 1- Б класу використовували елементи STEM освіти і проводили екологічний дослід “Як вирощувати рослини в яєчній шкаралупі”.Міні-город – це заняття захоплююче і корисне. Вирощування овочів розвиває допитливість і спостережливість у дітей, навички дослідництва, розширює уявлення про те, як доглядати за рослинами в кімнатних умовах, узагальнює знання про необхідність світла, тепла, вологи, грунту для росту рослин, розвиває пізнавальні, творчі здібності вихованців. Город на вікні став гарною підмогою та помічником у вихованні у дітей екологічної культури, створення правильного ставлення до живої природи. Ось так в ігровій формі виховується в дітях працелюбність, дбайливе ставлення до рослин, бажання виростити овочі своїми руками.
Вирощування рослин у яєчній шкаралупі – це не лише екологічний спосіб використання відходів, а й дуже цікавий процес, який може принести задоволення та користь для вашого дому та саду. Яєчна шкаралупа містить кальцій, калій та інші корисні мінерали, які сприяють здоровому росту рослин.
Саджанці огірків, кабачків, гарбуза та перцю ідеально розвиваються в яєчній шкаралупі. Насінням квітів також сподобається початок життя.

Please follow and like us:

Post Author: school

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *