У 2020-2021 н.р., що був оголошений роком математики, роком миру та довіри весь педагогічний колектив ОЗ Почаївська ЗОШ I-III ступенів працював над виконанням основних завдань сформульованих у наступних нормативних документах: Програма ««Нова українська школа» у поступі до цінностей», Обласна програма Хартії вільної людини, «Концепція національно-патріотичного виховання дітей та молоді», «Національна стратегія розвитку освіти в Україні на період до 2021 року», «Програма патріотичного виховання дітей та учнівської молоді».

Нормативною базою виховання були:

Конституція України;

Конвенція про права дитини;

Закони України:

«Про освіту»

«Про охорону дитинства»

«Про інноваційну діяльність»

«Про протидію торгівлі людьми»

«Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у ХХ ст.»

«Про запобігання та протидію домашньому насильству»

Основною метою виховання було: формування морально-духовної особистості, здатної реалізуватися у суспільстві як професіонал, громадянин, патріот.

Основна увага приділялась військово-патріотичному та морально-духовному вихованню школярів.

  Робота усіх класних керівників була спрямована на виконання таких завдань:

  1. Розвиток критичного мислення школярів, бажання працювати над собою, формування особистості самодостатньої та впевненої у своїх силах.
  2. Створення у навчальному закладі атмосфери фізичного комфорту, сприятливого соціального та психологічного клімату, що підтримує особистість, яка розвивається та формується, уважного ставлення до її особливостей.
  3. Виховання у школярів гнучкості мислення, терпимості, толерантності, вміння нести відповідальність за свій життєвий вибір.
  4. Проведення профілактичної право-виховної роботи, спрямованої на зниження рівня правопорушень та злочинності.
  5. Удосконалення шляхів формування активної громадянської позиції, уміння працювати в команді, брати активну участь у процесах державотворення, готовності до військової служби та захисту України.
  6. Формування екологічної грамотності і свідомого бажання вести здоровий спосіб життя.
  7. Розвиток учнівського самоврядування в закладі, виховання в учнів рис, сформульованих в обласній Хартії вільної людини.
  8. Посилення ролі сім’ї у виховання дітей, зміцнення її взаємодії з закладом. Здійснення педагогічної просвіти батьків з використанням сучасних форм і методів.

Кожен класний керівник працював над власною виховною метою і згідно з нею здійснював планування роботи у класі 2020 – 2021 н.р.

Опорний заклад продовжував працювати у рамках Всеукраїнського проекту «Навчання в русі» та регіонального «Екошкола».

Педагогічний колектив оголосив заклад «Безпечною та дружньою до дитини школою» і намагався створити освітнє середовище без страху, насилля, булінгу. Виховувалось свідоме бажання вести здоровий спосіб життя. Формувалась екологічна свідомість та культура школярів. За кожним класом була закріплена відповідна ділянка на території школи, яку було оформлено зеленими насадженнями, квітами, різнотрав’ям.

Класні екологічні бригади підготували виступи-руханки на своїх ділянках із закликами вести здоровий спосіб життя, берегти природу, примножувати багатства рідного краю, берегти природні ресурси планети Земля. Були зняті відеоролики, які педагоги-організатори Сохацька Л.А. і Голуб О.В. змонтували у єдиний фільм. Допомагав у монтажі Кравчук П.М. Таким чином ми поєднали національно-патріотичне, екологічне виховання з формуванням здоров’я- збережувальної компетентності учнів основної та старшої школи. Найкращі відеоролики підготували: Придатко Т.І. (10- Б клас), Овсянникова В.М. (9-А клас), Івкевич Н.Д. (7-Г клас), Марутовська І.І. (7-А клас), Білорус Н.Г. (7-Г клас), Кравчук П.М. (7-В клас).

Наш опорний заклад активно ділиться досвідом роботи з колегами області. Так, у квітні 2021 року ЗДВР Корчаківська С.С. і вчитель початкових класів Бондар Г.В. провели майстер-клас для педагогів області «Формування здоров’язбережувальної та екологічної компетентності учнів основної та старшої школи шляхом упровадження технології «Навчання в русі»». У ньому взяли участь 43  школи області.

 У березні 2021 року було проведено методичне об’єднання для шкіл ОТГ (обмін досвідом роботи) з питань:

1) Робота у Всеукраїнському проекті «Навчання в русі»  (доповідач –   ЗДВР Корчаківська С.С.).

2)  Алгоритм дій у випадку булінгу ( доповідач – психолог Струк Е.П. ).

3) Розвиток учнівського самоврядування. Виховання рис лідера (доповідач -педагог-організатор Голуб О.В.).

У жовтні 2020 року шляхом анкетування було опитано 400 учнів з питань булінгу. Психолог Струк Е.П. і ЗДВР Корчаківська С.С. опрацювали анкети і провели роботу з класними керівниками з усунення передумов емоційного та фізичного насильства.

Уся виховна робота у 2020-2021 н.р. була спланована за тематичними місячниками та предметними тижнями згідно з програмою «Нова українська школа. У поступі до цінностей».

 З метою формування соціальної та громадянської активності, поваги до держави та народу, вміння спілкуватись українською мовою були проведені заходи: перший урок «Україна – це ми» (1-4 класи); «Ціннісні орієнтири українця» (9-11 класи), година класного керівника «Цінності УХВЛ – орієнтир для життя в час складнощів та невизначеності» (Собчук І.В., 8-В клас), «Зірки на спортивному небосхилі України» (Кравчук П.М., 7-8 класи), «Свято козацької слави» («Сокіл», «Джура»), яке було організоване на шкільному подвір’ї 06.05.21р. у межах військово-патріотичної гри «Джура» для учнів 8 класів. Усі класні керівники ( Зінкевич О.Б., Струсь Н.П., Левченко І.Б., Собчук І.В.) підготували команди, які позмагалися у стрільбі, подоланні перешкод («Естафета»), наданні першої медичної допомоги, знанні історії України, топографії. Організаторами свята були: ЗДВР Корчаківська С.С., п/о Голуб О.В., учитель «Захисту України» Собчук М.І., вчителі фізкультури Придатко В.С., Швець В.В., учитель технологій та креслення  Хлєбас І.О., вчитель географії Мартинюк Є.І. Журі очолила директор ОЗ Почаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів Гичка Г.І. та представники учнівської ради школи.

Придатко Т.І. (кл.керівник 10-Б класу) організувала і провела чудове свято «Мова – найцінніший скарб. До Дня української писемності та мови».

  З метою підвищення престижності професії військового, виконання молоддю свого громадянського обов’язку – захисту Вітчизни,  проводився тиждень Збройних сил України. Класні керівники  2-6 класів організували виставку малюнків «Малюнок на фронт», виставку поробок «Оберіг для військового»; Капрічук Р.П., керівник 5-Д класу, провела ГКК «Історія збройних сил України». Класний керівник 7-Б класу Сакара О.Є. підготувала, провела і змонтувала відеопрезентацію «День пам’яті трагедії Бабиного Яру».

         З метою національно-патріотичного та естетичного виховання, формування екологічної грамотності був проведений фестиваль «Україна – сад» (1-11 кл.). Педагог-організатор Сохацька Л.А. змонтувала чудовий фільм із світлин, які учні школи зробили на прибудинкових ділянках та на вулицях міста Почаїв.

         Класні керівники 8-11 класів Зінкевич О.Б., Струсь Н.П., Левченко І.Б., Собчук І.В., організували виступ екологічної бригади «Діти Землі» на тему «Країна  Юннатія-95». У березні 2021 р. при допомозі Дуди Л.Б., за сприяння директора Почаївського будинку культури Собчука П.П. була відзнята відеопрезентація виступу команди для участі в обласному конкурсі екологічних бригад.

         На високому рівні був проведений концерт до Дня працівника освіти «Спасибі Вам, що ви на світі є, що сієте добро, як щедрий колос», організований ЗДВР Корчаківською С.С., педагогами-організаторами Сохацькою Л.А., Федорук Л.М., учнями 11-Б кл.(Романюк Т.І.), відзнято фільм «Усмішка – дзеркало душі», присвячений педагогам закладу.

          З метою правової освіти школярів за окремим планом у листопаді проводився місячник «Правова культура – міцність держави». Психолог закладу Струк Є.П. провела анкетування учнів 8-х класів «Формування відповідального ставлення особистості до своїх обов’язків», для 9-х класів -«Алкоголізм та наркоманія у підлітковому віці».

          Педагоги-організатори Федорук Л.М., Сохацька Л.А., у співпраці з класними керівниками 2-6 класів організували виставку малюнків «Діти проти насильства».

          Молодий класний керівник Майстровенко М.Ф. (5-В клас) на високому методичному рівні провела зустріч із представником національної поліції  Костюк Тетяною «Шахрайство. Як захиститись та діяти в разі обману». Івкевич Н.Д. (9-Г клас) провела зустріч із представниками національної поліції м.Тернопіль «Взаєморозуміння – гарантія твоєї безпеки». Марутовська І.І. (7-А клас) 05.11.21. організувала відкриту годину класного керівника – круглий стіл «Безпечна школа. Маски булінгу». На високому рівні проведений диспут у 5-Г класі Мартинюк Є.І. «Маніпуляції та захист від них».

         Для учнів 8-9 класів щорічно проводиться зустріч з Бобрик Н.М., працівником центру безоплатної правової допомоги м.Кременця, з метою  формування усвідомлення понять «обов’язок», «права», «життєві цілі та цінності молоді». Приємні враження залишились в учнів 4-5 класів після проведення конкурсу «Міс Веснянка». До його проведення долучилися класні керівники 5 класів: Миронюк Г.М., Мартинюк Є.І., Майстровенко Н.Ф., Воскресенська Л.А., Капрічук Р.П., а також 4-х класів: Дрогобицька Н.М., Бондар Г.В., Двигайло Н.Ф., Гуцало  Т.І. Переможцями стали Кравчук Соломія (4-А клас, Дрогобицька Н.М.), Дем’янчук Вероніка (5-Б клас, Мартинюк Є.І.). Допомагали у проведенні конкурсу Гичка С.Ю., Марчук Ю.П., Члек І.О., Бойко І.С., Ткачук Н.Д.

         Впродовж року учні опорного закладу вели активну волонтерську діяльність. Ми долучились до проведення акцій «Солдат – захисник Батьківщини», «Серцем до серця», «Добротою себе виміряй» (допомога малозабезпеченим сім’ям, людям похилого віку, сиротам – під керівництвом Волинець Н.П., Стравінської Н.П., Процюк І.П.). Допомагали ми у зборі коштів і місцевим жителям Симоненко Оксані, Гонтаруку Іллі.

  З метою формування ініціативності і підприємливості, компетентності у природничих науках і технологіях проводилося свято-виставка виробів з природного матеріалу і квітів «Дарунки пані Осені», новорічної ікебани «Замість ялинки – зимовий букет». Наші композиції отримали призове місце на конкурсі у громаді й захищали її честь на обласному конкурсі.

  З метою виховання любові до Батьківщини та народу, самоповаги, самоконтролю, бажання самовдосконалюватись були організовані флеш-моби «Різдво в моїй родині», «Я та моя ялинка». Педагог-організатор Сохацька Л.А. змонтувала фото презентацію, як результат великої роботи учнів та класних керівників.

 Яскраво проходив патріотичний флешмоб до Дня Соборності України «Небесна сотня в наших серцях», організований ЗДВР Корчаківською С.С., класними керівниками, педагогами-організаторами Федрук Л.М., Сохацькою Л.А.,  учнівською радою.

         Класний керівник 10-А класу Васілевська Г.Г. провела конференцію «Крути. Трагедія Крут крізь призму минулого і сучасного». До дня рідної мови  Білорус Н.Г. (7-Гклас) і Сакара О.Є. (7-Б клас) провели свято «Її величність Мова».

З метою розвитку творчих здібностей особистості, вміння працювати в команді був проведений конкурс читців поезій Т.Г.Шевченка «Кобзареве слово» (5-10 класи, Придатко Т.І.), фестиваль кольору до Дня Щастя, тиждень «Незабутній Шевченко» (за окремим планом), літературно – музична композиція «Безсмертна Леся Українка» (10 – Б кл., Придатко Т.І.). Класний керівник 9-В класу Мудрик Л.С. провела екскурс «Чорнобильське відлуння».

Щорічно проходить в ОЗ Почаївська ЗОШ акція «Великодній кошик» (допомога Почаївському психоневрологічному інтернату та лікарні).

Класний керівник 5-А класу Миронюк Г.М. провела відкритий захід «Галявина доброго настрою». Психолог Струк Е.П. провела тиждень психолога (за окремим планом). Напрочуд цікаво проходила акція «Мудрі повчання від психолога», а також зустріч з Оробцем Юрієм Васильовичем, який провів відеолекторії для 4-9 класів з метою запобігання тютюнопалінню, вживанню алкоголю, лихослів’ю.

         У 2020-2021 н/р. ефективно працювала учнівська рада школи на чолі з президентом Мельник Анастасією (10-А, кл.кер. Придатко Т.І.). Учнівські активісти підготували фільм «Перспективи розвитку школи очима учнів», «29 добрих справ», провели операцію «Сюрприз» (привітання жінок-вчителів з 8 Березня), урочисту лінійку, присвячену вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні. Представники учнівського активу були учасниками роботи ради школи.

З метою попередження правопорушень працювала рада профілактики, на засіданнях якої розглядались питання порушення внутрішньо-шкільної дисципліни, відвідування та пропусків уроків окремими учнями опорного закладу, проводились консультації з дітьми, які належать до групи ризику (проводили психолог Струк Е.П.,  соціальний педагог  Волинець Н.П.).

У 2020-2021 н.р. проводились загальношкільні та класні батьківські збори, на яких заслуховувались питання виховної роботи, працював всеобуч з питань виховання дітей.

 Впродовж навчального року в ОЗ Почаївська ЗОШ працювала широка мережа гуртків:

  • «Вокальний» (Гичка С.Ю.)
  • «Лідер» (Сохацька Л.А.)
  • «Прицільний вогонь», «Дієвий вогонь», «Вогнева міць» (Собчук М.І.)
  • «Друзі книги» (Мельник Л.І.)
  • «Маленькі дзвіночки» (Члек І.О.)
  • «Хореографічний» (Марчук Ю.П.)
  • «Біологічна скриня» (Струсь Н.П.)
  • «Тенісний» (Собчук В.М.)
  • «Робототехніка та комп’ютерне моделювання» (Бондарчук О.В., Коряк П.П.)
  • «Історичне краєзнавство» (Мудрик Л.С.)
  • «Різьбярство» (Швець І.В.)
  • «Кікбоксинг» (Кондратюк Ю.Р.)
  • «Християнська етика» (Кошак А.Є.)

Керівники гуртків готували учнів до участі в конкурсах в ОТГ та обласних змаганнях,  проводили тижні гурткової роботи.

          Протягом року велась туристично-краєзнавча робота за напрямами «Моя земля – земля моїх батьків», організовувались екскурсії в міста історичного значення: Тараканів, Луцьк, Дубно, Львів, Тернопіль, Банчени.

         У виховній роботі в 2020-2021 н/р були певні недоліки:

  • Не всі загальношкільні заходи були проведені так, як планувалося, у зв’язку з карантинними обмеженнями через епідемію COVID-19, (особливо в листопаді 2020р., березні 2021р.). Деякі з них довелося проводити в онлайн-форматі.
  • Не вдалося досягти бажаного рівня вихованості школярів (подекуди ще зустрічається лайлива лексика, нецензурні висловлювання, запізнення на уроки).
  • Не всі батьки були охоплені просвітницькою роботою з питань виховання та профілактики правопорушень.

Завдання виховної роботи на 2021-2022 н/р.:

(Лист Міністерства освіти і науки України «Деякі питання організації виховного процесу у 2021-2022 н/р щодо формування у дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок»)

  1. Сприяти формуванню у дітей та підлітків національно-патріотичних цінностей: уміння спілкуватися державною мовою , любов та повагу до України та народу, готовність стати на захист її незалежності та суверенітету.
  2. Створювати в навчальному закладі атмосферу духовного та фізичного комфорту, сприятливого соціального та психологічного клімату, що підтримує особистість, яка розвивається і формується, та з повагою ставитися до її особливостей.
  3. Проводити профілактику булінгу, кримінальних правопорушень, вживання алкоголю, наркотичних і психотропних речовин.
  4. Організувати роз’яснювальну роботу щодо запобігання домашньому насильству та торгівлі людьми.
  5. Формувати в учнів культуру ненасильницької, безконфліктної комунікації, толерантності, терпимості до думки іншої людини.
  6. Навчати дітей безпеки при використанні інформаційно-комунікаційних технологій з метою формування навичок безпечної поведінки в Інтернеті.
  7. Формувати екологічну грамотність і свідоме бажання вести здоровий спосіб життя.
  8. Здійснювати педагогічну просвіту батьків з використанням сучасних форм і методів.

 

 

ОЗ Почаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Тернопільської області

Почаївської міської ради

Вул.Шевченка. 15 м.Почаїв47025, Тел.(03546) 6-12-05

e-mail:scolapochaiv@ukr/net Код ЄДРПОУ 23591156

______________________________________________________________________

Наказ

 

від 26 серпня 2021р.                                                                    № 235

 

Про позакласну виховну роботу

 

На виконання програми «Нова українська школа» у поступі до цінностей»: Київ, 2018. Рекомендовано Вченою радою Інституту проблем виховання НАПН України (протокол №6 від 02 липня 2018р.)   Міністерства освіти і науки України, указів Президента України від 12.06.2015 №334/2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки», наказів Міністерства освіти і науки України від 28.05.2015 №582 «Про схвалення Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді», листа Міністерства освіти і науки України «Деякі питання організації виховного процесу у 2021-2022 н/р щодо формування у дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок»,  Постанови КМУ від  09.10.2020  №932  Про затвердження плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки,  заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах від 16.07.15р. №768 «Про національно-патріотичне виховання в системі освіти»  та наказу департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації від 16.01.15р. №10 «Про організацію виконання заходів щодо посилення військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді на період 2015-2020 років»,  Наказу МОН України «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо виявлення, реагування на випадки домашнього насильства і взаємодії педагогічних працівників з іншими органами та службами» від 02.10.2018 №1047, Листа МОН України від 29.01.2019 № 1/9-881 «Рекомендації для закладів освіти щодо застосування норм Закону України «Про  внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькування)» від 18 грудня 2018 року №2637 –VІІІ, методичних рекомендацій з питань організації виховної роботи у закладах освіти Тернопільської області у 2020-2021р.,  обласної програми Української Хартії вільної людини,  з метою активізації позакласної роботи в школі,  збереження і примноження традицій, звичаїв і обрядів українського народу, популяризації руху  «Моя земля – земля моїх батьків», з метою відновлення споконвічної шляхетності українського народу, його національної гідності, моральності і працелюбності,  виховання учнів у дусі свободи, власної гідності і демократії,  з метою забезпечення виконання учнями своїх обов’язків, захисту їх прав, створення умов розвитку особистості, інтересів, самореалізації молоді, формування в неї навиків, умінь громадянської діяльності, з метою гуманізації і демократизації навчально-виховного процесу, створення максимально сприятливих умов для співробітництва вчителів, учнів, батьків, як необхідної умови запобігання і подолання відхилень у поведінці дітей і підлітків,  для координування методичної роботи з класними керівниками, з метою оволодіння інноваційними методами і формами виховання учнівської молоді та впровадження у практику досягнень педагогіки,  психології,  педагогічного досвіду

 

Наказую:

  1. Спрямовувати виховну роботу на подальше вдосконалення і виконання положення про рух учнівської молоді України «Моя земля – земля моїх батьків» за напрямками:

                  «Моя Батьківщина – Україна»

  • «Духовна спадщина свого роду» ( завдання: зібрати інформацію про поетів та письменників рідної Почаївщини – 7Д клас);
  • «Геологічними стежками України» ( завдання: зібрати інформацію про геологічні пам’ятки рідного краю – 7Б, 6А клас);
  • «З попелу забуття» ( завдання: зібрати фольклорний матеріал про свята

          та обряди рідного краю – 7А, 7В, 6Д клас);

  • «Козацькому роду нема переводу» (завдання: записати байки, гуморески, прислів’я періоду козаччини – 8Б, 8Г клас);
  • «Із батьківської криниці» (завдання: зібрати розповсюджені у Почаєві

          повір’я та прикмети, у які вірили корінні жителі –  8В, 6В клас);

  • «Географія рідного краю» (завдання: зібрати матеріал про флору і фауну Почаївщини – 8А, 6Г, 6Б, описати історію своєї вулиці – 7Г клас).

                                 «Слава України»

 

Завдання: зібрати та оформити матеріал «Новітні герої нашого краю»      – 5А,5Б, 5В, 5Г клас.

  1. Створити координаційну раду для контролю за вищесказаним у складі:

Корчаківської С.С. – голова ради , ЗДВР

Голуб О.В.– член ради, педагог-організатор

Марутовської І.І. – член ради, вчитель біології.

  1. Продовжувати працювати у 2021-2022н.р. над виховною метою: розвиток морально-духовної особистості, здатної бути повноцінним суб’єктом суспільства і реалізуватися у житті як громадянин, професіонал, сім’янин.
  2. Продовжити роботу інформаційно-просвітницького центру (керівником призначити вчителя історії і правознавства Романюк Т.І.). Проводити інформаційні новини щовівторка.
  3. Забезпечити роботу молодіжної організації «Сокіл».

Для створення необхідних умов роботи обрати координаційну раду у складі:

Корчаківської С.С. – голова ради, ЗДВР

Федорук Л.М. – член ради, педагог-організатор

Собчука М.І. – член ради

Мандзюк С.С. – член ради

Васілевської Г.Г. – член ради

Мартинюк Є.І.– член ради

Мудрик Л.С. – член ради

Гички С.Ю. – член ради

  1. Педагогу-організатору Голуб О.В. організувати роботу учнівської ради у складі тринадцяти чоловік.

Затвердити такі комісії учнівської ради:

«Знання»;

 «Право»;

 «Прес-центр»;

 «Дозвілля».

Діяльність учнівського самоврядування координувати з діяльністю молодіжної організації «Сокіл»,  з діяльністю педагогічного колективу школи, здійснювати згідно чинного законодавства і нормативних актів, наказів центральних і місцевих органів влади.                                                      

  1. Заступнику директора з виховної роботи Корчаківській С.С забезпечити діяльність ради профілактики правопорушень серед неповнолітніх у такому складі:

Гичка Г.І– голова ради,директор школи;

Корчаківська С.С. – заступник голови ради, ЗДВР;

Пташник М.С. – ЗДНР;

Костюк Т.М – дільничий міліціонер;

Струк Е.П. – психолог;

Волинець Н.П.– соціальний педагог;

Голуб О.В.– педагог-організатор;

Федорук Л.М.– педагог-організатор;

Капінос Т.Е.– педагог-організатор;

Миронюк Г.М.– класний керівник 6-А класу;

Майстровенко Н.Ф.– класний керівник 6-В класу;

Мандзюк С.С. – медична сестра;

Сороківський В.В. – голова батьківського комітету;

Мельник Анастасія – президент школи, учениця 11-А класу.

  1. Впроваджувати у практику досягнення педагогіки, психології, педагогічного досвіду, продовжувати роботу м/о класних керівників 5-11 класів.
  2. Вивчати і впроваджувати ППД класного керівника 10-А класу Мудрик Л.С. з проблеми:

«Громадянське виховання та освіта – нагальна проблема України».

  1. Продовжити роботу творчої групи класних керівників у складі:

Придатко Т. І.

Марутовської І.І.

Мудрик Л.С.

Струк Е.П.

Корчаківської С.С.

Капінос Т.Е.

Сакари О.Є.

Романюк Т.І.

  1. Призначити керівником творчої групи Придатко Т.І., керівником м/о класних керівників призначити Корчаківську С.С. Засідання м/о класних керівників проводити 4-5 разів упродовж навчального року.
  2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор опорного закладу                                                     

Почаївська загальноосвітня школа

І-ІІІ ступенів                                                                       Гичка Г.І.

Почаївської  міської ради                                                                                                                                                                                             

 

Наказ підготувала заступник директора з виховної роботи:                   Корчаківська С.С.

 

 

 

З наказом ознайомлені:

__________ Корчаківська С.С.                                         

__________ Пташник М.С.

__________ Ахтаніна Л.Б.

__________Хлєбас І.О.

__________ Овсянникова В.М.

__________Яцків І.Я.

__________ Миронюк Г.М.

__________ Мартинюк Є.І.

__________ Майстровенко Н.Ф.

__________ Воскресенська Л.А.

__________ Капрічук Р.П.

__________Кривіцька Х.В.   

__________ Корчинська Л.Б.                                            

__________ Антонюк Н.С.                                               

__________ Ковальська В.В.                                            

__________ Козак Л.М.                                 

__________ Марутовська І.І.

__________ Сакара О.Є.

__________ Кравчук П.М.

__________ Білорус Н.Г.

__________ Зінкевич О.Б.

__________Струсь Н.П.

__________ Собчук І.В.

__________ Левченко І.Б.

__________ Мудрик Л.С.

__________ Васілевська Г.Г.

__________ Придатко Т.І.

__________Романюк Т.І.    

__________ Капінос Т.Е.

__________ Федорук Л.М.

__________ Голуб О.В.

__________ Гичка С.Ю.                                                                

__________Собчук М.І.                                                                

__________Мандзюк С.С.                                                                                                                                                                                        __________Струк Е.П.                                                                              

__________Волинець Н.П.

__________ Костюк Т.М.

ЗВІТ ПРО ВИХОВНУ РОБОТУ 2020-2021 н.р