Site Loader

11 червня 2019 року наш навчальний заклад знову потопав у щирих посмішках та святковому настрої, адже відбувалося вручення свідоцтв про базову середню освіту.

На святковій лінійці слова вдячності та доброї поради випускникам сказали директор ОЗ Почаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів Гичка Галина Іванівна, заступник директора Пташник Михайло Савич, класний керівник 9-В класу Козак Людмила Миколаївна, Від учнів виступили Підгурська Валерія та Боболінський Назар. Серед випускників було дуже багато призерів та дипломантів різноманітних олімпіад, конкурсів та виставок. Співочий дарунок присутнім зробила Копач Ангеліна. Учні 9-их класів підготували спільно прощальний вальс. Дійство пройшло піднесено та урочисто.

9 -А
9 -Б
9-В
9 – Г

Дорогі випускники-дев’ятикласники, вітаємо вас із важливою подією і серйозним кроком у житті. Бажаємо впевнених сил і високих цілей, підтримки рідних і міцної любові, доброї вдачі та яскравого світла на шляху, гарних ідей і блискучих успіхів, вірних друзів і щастя. Пам’ятайте: ви майбутнє України! І яким воно буде – залежить від ваших зусиль, знань, праці та совісті.

Please follow and like us:

Post Author: school

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *