Site Loader

07. 11. 2019р. в опорному закладі Почаївської ЗОШ I-III ступенів відбувся феєричний фестиваль-парад “Майдан’S”, основним девізом якого було – “Молодь за здоровий спосіб життя”.

У фестивалі взяли участь 10 команд, які продемонстрували відмінні фізичні якості, добре продумані композиції у вигляді народно-вуличного дійства та здивували неабиякими хореографічними здібностями. Кожен виступ – це колективно-творча справа з національно-патріотичним спрямуванням, з оригінальною побудовою та гарним танцювальним оформленням.

За результатами фестивалю кожен клас отримав відзнаку: 8-А – найекстравагантніший, 8-Б – найпатріотичніший, 8-В – найдружніший, 8-Г – найспортивніший, 9-А – найсамостійніший, 9-Б – найзірковіший, 9-В – найсучасніший, 9-Г – найекстримальніший, 10-А – найекзотичніший, 10-Б – найстильніший.

Приз глядацьких симпатій отримав 10-Б клас за композицію ” Вперед у минуле”.
Адміністрація школи повідомляє, що це дійство буде проведено повторно у квітні 2020 року для жителів громади на майдані у центрі міста.
Виносимо подяку Яцкевич О.В., Петрук В.М., Марчук Ю.П. за допомогу у підготовці команд. Спонсорами фестивалю були: Бельц О.А., Шатківський В.Г., Пальчевська В.С.,
Тивонюк В.А.
Вагомий внесок в організацію фестивалю зробили: ЗДВР Корчаківська С.С., педагоги-організатори Сохацька Л.А., Федорук Л.М., інженер-електронік Двигайло Р.В.
та відео-оператор Левандовська Тетяна., класні керівники 8-10 класів.

На фестивалі були присутні гості: заступник міського голови Максимчук С.В., інспектор відділу освіти Красевич А.Б., директор БДТC Лящук Л.В. та представники батьківської громади.

Please follow and like us:

Post Author: school

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *